Evenementen

Geregeld organiseren wij evenementen rond topics die onze klanten aanbelangen. Via onderstaande link kun je bekijken wat er momenteel gepland is.

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om onze teams te versterken. Bekijk onze openstaande vacatures via onderstaande link of stuur ons je CV via een spontane sollicitatie! 

Subsidies in het kader van KMO-portefeuille

EASI is een erkende dienstverlener binnen de kmo-portefeuille voor de pijler opleiding. Dit houdt in dat u voor bepaalde opleidingen gegeven door EASI een subsidie van de Vlaamse overheid kan krijgen. Deze subsidie kan oplopen tot 30% van het totaal te factureren bedrag. Meer info over de kmo-portefeuille vindt u hieronder en op de website van de Vlaamse overheid.

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel ten behoeve van de Vlaamse kmo's en vrije beroepen die voldoen aan onderstaande voorwaarden:

1. De subsidie is ten behoeve van kleine en middelgrote ondernemingen zoals gedefinieerd door de Europese kmo-definitie.

2. De subsidie is ten behoeve van de vestigingen (en bijhorende werkenden) gelegen in het Vlaams gewest.

3. De subsidie is ten behoeve van ondernemingen uit de privé-sector.

4. De subsidie is ten behoeve van ondernemingen met een aanvaardbare hoofdactiviteit. De hoofdactiviteit van uw onderneming wordt weergegeven aan de hand van de NACEBEL-code. Enkel ondernemingen waarvan de NACEBEL-code is opgenomen komen in aanmerking. Op de website van de Kruispuntbank van Ondernemingen kunt u op basis van uw ondernemingsnummer of naam, nagaan welke code voor uw onderneming van toepassing is.

Een onderneming kan per kalenderjaar tot 7.500 € subsidie krijgen via de kmo-portefeuille. Het minimum projectbedrag voor de pijler opleiding is 100 €. Beheer bij EASI: adminfin@easi.net