360° Vastgoedbeheer

Of je nu werkt als vastgoedpromotor, vastgoedbeheerder of bouwbedrijf, Adfinity Real Estate zal je helpen om je bedrijf efficiënt te beheren. 

Adfinity Real Estate dekt meer dan enkel je vastgoedbeheerbehoeften: het versnelt de invoer van gegevens, de dagelijkse operaties én het financieel beheer. De tool stimuleert je team dankzij de gebruiksvriendelijkheid en het pragmatische karakter. 

Adfinity Real Estate is de favoriete tool voor middelgrote ondernemingen en biedt een oplossing die je groei volgt en zich aanpast aan je steeds evoluerende behoeften.

Vastgoedprojecten beheren in Excel-sheets is verleden tijd!

Adfinity Real Estate

Gebouwen / Units

Professioneel beheer van sites, gebouwen & units: structureer & hiërarchiseer je verschillende entiteiten op basis van kenmerken, oppervlakte, types van eigendom, lokalisatie, wettelijke specificaties, enz.

Huurders

Een volledige database met alle gegevens die je nodig hebt over je huurders: contactgegevens, beheer van aanwezigheden of leegstand, gunstenbeheer, huurtarieven, ...

Kosten

Eén enkel instrument voor de opvolging van aankoopfacturen & betalingen, verdeelsleutels, verbruikstellers, verdeling van gemeenschappelijke kosten, private kosten, ...

Huurcontracten

Factureer automatisch je huurcontracten (traditioneel of via e-invoicing), beheer tariefindexeringen & -onderbrekingen, periodieke facturen (provisies...) en facturatie van gemeenschappelijke en private kosten. Automatiseer zoveel mogelijk manuele processen en bespaar tijd voor wat echt belangrijk is.

Financieel beheer

De volledig geïntegreerde boekhoudsoftware (Adfinity) kan worden gebruikt om de volledige financiële kant van je vastgoedprojecten te beheren. Het is een papierloze oplossing die alle juridische behoeften dekt en nog veel meer. Als je liever je bestaande boekhoudsoftware blijft gebruiken, is dat geen probleem: integraties zijn mogelijk met alle boekhoudsoftwareoplossingen.

Meer over Adfinity

Rapportering & Dashboards

De krachtige rapportagetool helpt je de winstgevendheid per gebouw/eenheid, huurder, regio, etc... te analyseren. Je volgt eenvoudig je huurcontracten en hun vervaldata op, krijgt inzicht in je omzet per regio, per markt... 

Je bouwt eenvoudig je eigen dashboards & rapportering om aan je persoonlijke noden te voldoen. Voor Excel-liefhebbers bieden we een Excel-add-in aan die real-time verbinding maakt met de database. Voor de meer veeleisende klanten zijn er connectoren met de meest populaire BI-tools.

Zet je gegevens om in bruikbare inzichten om betere beslissingen te nemen.

Adfinity real estate dashboard

Deze vastgoedbedrijven vertrouwen ons al

w.e.b.
Galloo
Eaglestone
QRF
Licence to construct
Agora
Besix R.E.D.
JP Holding

Verbeter je beheer dankzij deze extra features:

Integratie met Adfinity

Geniet van de automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden van Adfinity, zoals de oplossing voor aankoop- en voorraadbeheer, de functies voor taakbeheer en projectbeheer, OCR, elektronische facturatie en nog veel meer.

Flexibel en schaalbaar

Profiteer van een modulaire oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast aan je behoeften zonder specifieke ontwikkeling. Wees voorbereid op je toekomstige evolutie en behoeften: begin eenvoudig en laat Adfinity in je eigen tempo groeien.

In de cloud of on premise

Afhankelijk van je informatica-architectuur, huidige investeringen, ambities en bedrijfsstrategie kan het interessanter zijn om te kiezen voor een installatie op je eigen infrastructuur of in onze eigen private cloud, Cloud2be.

Integraties

Integreer Adfinity Real Estate met de tools die je al gebruikt: andere boekhoudpakketten, CRM, ERP, Office tools (Excel, ...), ... Onze teams hebben meer dan 20 jaar ervaring met de integratie van onze software met allerlei 3rd party oplossingen.

Onboarding & ondersteuning

Onze gestructureerde wijze van begeleiding van onze klanten, gebaseerd op jarenlange ervaring, is je beste garantie voor een efficiënte en korte implementatiecyclus. Na de opstart kun je uiteraard blijven rekenen op onze continue ondersteuning van ons klantenserviceteam.

Want to know more?

Download documentatie

Download de documentatie en krijg een volledig overzicht van de functionaliteiten van Adfinity Real Estate in één enkel document. 

Vraag een demo

Gedurende 1 uur praat één van onze consultants je doorheen de basiskenmerken van Adfinity Real Estate. Je krijgt antwoord op al je vragen. De demo kan plaatsvinden bij jou op kantoor, op een van onze eigen locaties of online.

Vraag een prijsofferte

We weten dat elk bedrijf anders is en andere behoeften heeft. Daarom is Adfinity Real Estate een flexibele, modulaire oplossing. Vraag nu je gepersonaliseerde prijsopgave.