Easi kiest zijn partners zorgvuldig en staat voor langetermijnpartnerschappen met een hoge toegevoegde waarde. Dit laat ons toe om een maximale diepgaande kennis te verwerven van elk van hun oplossingen. Om jou de beste oplossingen te kunnen bieden en je in elke situatie te kunnen ondersteunen, werken wij samen met de meest gespecialiseerde vendoren en business partners. Als Easi-klant ben je daardoor verzekerd van een uitstekende productkennis, korte communicatielijnen en de beste dienstverlening.

IBM

Al sinds onze oprichting in 1999 is IBM een belangrijke business partner voor ons. Binnen de wereld van IBM Power Systems zijn we dan ook uitgegroeid tot een referentie, bekroond met het IBM Gold Business Partner label.

IBM Gold Business Partner

Microsoft

Als Microsoft Gold Certified Partner bieden wij een brede waaier aan oplossingen gebaseerd op Microsoft technologie (O365, Microsoft365, Teams, Sharepoint, Power BI en Azure), net als backup- en beveiligingsoplossingen.

Microsoft Gold Partner

Dell Technologies

Onze nauwe samenwerking met Dell Technologies, zowel als Solution Provider als als CSP (Cloud Service Provider), wordt bevestigd door ons Dell Technologies Platinum Partnership niveau.

Dell Platinum Partner

Citrix

Als Citrix Gold Solution Advisor brengen onze gecertificeerde teams een grote toegevoegde waarde in elk project waar Citrix-technologie in betrokken is. Ons Citrix team scoort systematisch bovengemiddeld hoog op onze klantentevredenheidsenquêtes. 

Citrix Gold Solution Advisor

VMware

Onze investeringen op lange termijn en onze nauwe samenwerking met de VMware-teams hebben ertoe geleid dat we het eerste IT-bedrijf in België zijn dat de VMware Cloud Verified-status heeft behaald.

VMware

HCL

EASI heeft zich sinds de oprichting in 1999 sterk ingezet voor het Notes-platform. In de loop der jaren zijn we nummer één geworden in deze technologie in België. 

HCL Technologies

Veeam

Onze status van Veeam Gold Partner is jouw beste garantie voor excellente service en kennis rond Veeams cloud backup-oplossingen en oplossingen voor backup van data in O365-omgevingen.

Veeam Silver Partner

SentinelOne

Als het gaat over endpoint protection en detection & response, geloven wij heel sterk in de visie en de oplossingen van SentinelOne. Het SentinelOne portfolio brengt veel toegevoegde waarde in onze oplossingen tegen ransomware.

SentinelOne

Fortinet

We geloven sterk in ons partnerschap met Fortinet, dat een breed scala aan security oplossingen biedt. Technologie van Fortinet zit verweven in heel wat van onze managed security- en cloud-diensten.

Fortinet Partner

Proofpoint

Meervoudig bekroond als Leader in Gartner's Magic Quadrant, is Proofpoint voor ons een belangrijke partner wanneer het gaat over IT Security Awareness opleidingen. 

Proofpoint

Netwrix

Als het gaat om IT security governance & risk assessment, heeft Netwrix bewezen robuuste en betrouwbare auditing tools te bieden. Onze teams werken hun kennis van de Netwrix technologie voortdurend bij.

Netwrix

Meer partnerschappen en & technologieën

IBM Gold Business Partner
Microsoft Gold Partner
Dell Technologies Gold Partner
VMware Enterprise Partner
Citrix Gold Solution Advisor
HCL
Veeam Silver Cloud & Service Provider
VXRail
Connectwise Automate
Lenovo
SentinelOne
Fortinet
Proofpoint
F5
Eset
Pulse Secure
Systancia
Netwrix
Tenable
Silverfort
HP Aruba
Exabeam
IBM Power Systems
Arcad Software
HelpSystems
Precisely
Sharepoint
Office365
Tableau
Qlik
Power BI
IBM Notes
Microsoft SQL
Angular
WinDev
Linux
Apple iOS
Android
Codabox
VMWare Cloud Verified
Microsoft Azure
Destiny
Colt
Proximus
Telenet Business Partner
GTT
Eurofiber
Masergy
Datacenter.eu
Verizon