Werk beter en slimmer met menselijke technologie

Als betrouwbare IT-partner zetten we in op Human Excellence. We helpen jouw onderneming met de optimale IT set-up. Vertrouw op onze resultaatgerichte en pragmatische aanpak. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je infrastructuur en software toepassingen. 

Easi human picture

Waarom met ons samenwerken?

Waarden

Excellentie, verantwoordelijkheid, zorgzaamheid, toewijding & positieve attitude. Deze kernwaarden drijven onze onderneming en zijn gedragen door elke collega. We rekruteren mensen niet op puur technische vaardigheden, maar op basis van deze persoonlijke waarden. Ze vormen het fundament van ons bedrijf en zijn de basis van de positieve en constructieve sfeer in onze teams.

Professionalisme

We streven naar 100% klanttevredenheid en voeren jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek. We zijn dan ook trots dat 'professionaliteit' met stip op 1 staat in de feedback van onze klanten. We staan garant voor professionele contactmomenten en gestructureerd beheer. 

Betrouwbaarheid

Jij bent uniek, je onderneming is uniek. Bij ons krijg jij dan ook een persoonlijke en kwalitatieve behandeling. Samen werken we pragmatisch, op lange termijn én resultaatgericht. We investeren tijd zodat we je doelstellingen perfect begrijpen. Zo helpen we met een langetermijnvisie, toegevoegde waarde te leveren om jouw objectieven te behalen.

Resultaatgericht

We verbinden er onszelf toe, om alleen kwalitatieve resultaten voor te leggen aan onze klanten. Het is onze belangrijkste drijfveer en we rusten niet voor we jouw doel hebben bereikt. Een resultaatgerichte aanpak die loont, want de resultaten van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek tonen consistent een hoge tevredenheidscore. 

Vaardigheden

Onze teams beheersen een breed scala aan technologieën. Het onderscheidt ons op de markt omdat we oplossingen aanbieden in verschillende omgevingen, zowel op Intel gebaseerde systemen of IBM Power Systems (voorheen gekend als AS/400). Die combinatie van technische vaardigheden is een van de redenen waarom klanten graag met ons samenwerken. 

20 jaar ervaring

EASI is opgericht in 1999 en heeft sindsien 20 jaar ervaring opgebouwd in de sector. Al 20 jaar realiseren we jaar na jaar een continue, gestage groei en consistente positieve resultaten. Het maakt van ons een gezond en stabiel bedrijf en de ideale IT-partner. Je weet dat je op ons kan vertrouwen voor de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

Metaphisa logo

"Ik heb voor EASI gekozen omdat het een veilige oplossing is en ik de persoon die ik sprak écht vertrouwde."

UCM

"Wij hebben een historisch partnership met EASI. We kennen hun kwaliteitsniveau en vertrouwen hen."

Teaser_Technopolis

"Voor onze budgetbeheerders is de 3 way-match in Adfinity van goudwaarde, hierdoor kunnen ze altijd perfect handelen." 

Covalux

"We betalen enkel voor wat we gebruiken. Dat is vandaag de dag enorm belangrijk!"

Smeg logo

“De gebruiksvriendelijkheid van de tool is uitzonderlijk.

ronveaux logo

"Wij hebben Adfinity gekozen voor het innovatief karakter van de software en omwille van de focus op de analytische…

Interessante cijfers

+360

Medewerkers

8

Kantoren

30%

Van de medewerkers is aandeelhouder

7x

Best Workplace

Wij zijn momenteel op zoek naar 80 nieuwe collega's en hier zijn onze meest gewilde aanbiedingen

Bekijk al onze vacatures

Recente blogartikels

Easi
Jonas Herinckx
Jonas Herinckx
17/09/2023
Terwijl sommigen er de voorkeur aan geven hun geld op een spaarrekening te zetten om onvoorziene gebeurtenissen in het leven te dekken, zijn er anderen die het beleggen, hetzij in onroerend goed, hetzij op de beurs. Maar wist je dat er ondernemingen zijn die hun werknemers de mog...
Easi
Jonas Herinckx
Jonas Herinckx
16/09/2023
Easi bestaat al 22 jaar en sinds 2015 zijn we elk jaar verkozen tot Best Workplace* in België.
Ja, we geven meer geld uit om onze auto's groener te maken
Easi
Forster Perelsztejn
Forster Perelsztejn
05/09/2023
  Wie solliciteert, is steeds meer op zoek naar een milieubewuste werkgever.